Truineer Nieuws melden?

Blanc en Ayt Ems zetten in op streetfood

Morgen zaterdag & zondag staat Blanc en zijn chef Ayt  weer voor u klaar met hun (street) ” FOOD” concept!  Dit omwille van het succes van de voorbije weekends en op vraag van de klanten. Ayt geeft ons even wat toelichting bij zijn keuze voor streetfood.
Mind setting Diesterstreet “STREETFOOD”
Streetfood is een vaste waarde in de foodtrends. De afgelopen vijf jaar zien we steeds meer foodmarkets, foodhallen of zelfs streetfoodfestivals.  We zien daar echt potentie in en willen daar zeker ook in verder gaan en zelfs uitbreiden. Deze tendens is niet meer te stoppen.
Zelfs als we binnen afzienbare tijd weer normaal kunnen draaien, dan nog zal streetfood niet meer uit het straatbeeld weg te slaan en zal streetfood  een soort casual voeding worden: lekker los genieten, op een plaats naar keuze. Wij zien daar heel veel toekomst in, zeker als je weet dat Michelin in Singapore sterren gaf  aan twee streetfoodzaken. Daar spelen wij al op in. Vandaar dat we ook al gerechtjes serveren met Aziatrische invloeden. Het is een hype die de hele wereld zal veroveren, zal blijven bestaan en zal blijven evolueren.
Streetfood is vaak een kleine bite, die makkelijk tussendoor kan.  En daarom wint net die streetfood aan populariteit, want het past perfect bij onze steeds sneller wordende maatschappij. Er zijn genoeg opties om snel een bijzonder broodje of warme snack te serveren. Wij tonen hoe het kan. Daarom willen wij u ook uitnodigen om ons streetfood te proberen. Tot wee normaal open gaan zullen wij u de zaterdagen en zondagen blijven verwennen in de Diesterstraat op het binnenplein van het bogaardenklooster.
‘’Laat de culinaire zorgen de onze zijn.’’
Ayt Ems