Truineer Nieuws melden?

Actie hondenpoep

Achtergelaten hondenpoep zorgt bij veel mensen voor ergernis. Het stadsbestuur voert daarom in april een actie en vraagt om vastgestelde inbreuken te melden via de geΓ«igende kanalen. We leggen dit verder uit.

© freepik
πŸ• Help mee aan een proper Sint-Truiden 🌱
Niet-opgeruimde hondenpoep zorgt bij veel mensen voor ergernis. Onze trouwe viervoeters kunnen we natuurlijk niets verwijten, het zijn hun eigenaars die verantwoordelijk zijn voor het opruimen van de hondenpoep. Helaas gebeurt dit niet altijd correct.
πŸ“±Meld tijdens de maand april zoveel mogelijk overlast door hondenpoep via de stadsapp, via het formulier op www.sint-truiden.be, via mail naar meldpunt@sint-truiden.be of via de meldingskaart die je achteraan het infoblad vindt.
πŸ’©Geef de locatie door en wat het probleem precies is: achtergelaten hondenpoep, achtergelaten hondenpoepzakjes, een gebrek aan vuilnisbak,…
πŸ’ͺ Met deze info gaan we gericht aan de slag om deze ergernis zoveel mogelijk te verhelpen. Samen werken we aan een proper Sint-Truiden!