Truineer Nieuws melden?

Jo Bouvin wint BBQ met Schitterende Scanactie

Jo Bouvin uit Sint-Truiden is de jongste winnaar van de schitterende scanactie van Shop & The City! Hij scande in maart met zijn Shop & The City kaart bij Slaapstudio Dodo in de Stapelstraat en won.  Met de zonnige dagen in het vooruitzicht koos Jo al meteen voor dé zomerprijs uit de etalage…

BBQ

“Mijn vrouw en ik zijn onlangs verhuisd. In ons vorige tuintje hadden we geen plaats voor een grote BBQ, maar nu wél. We wilden vorig jaar een BBQ aankopen, maar hebben dit uitgesteld vanwege de verhuis. Dat we nu deze WEBER BBQ van AVEVE BRUSTEM konden kiezen uit de superprijzen, maakt de hele verhuis des te plezanter! We kunnen niet wachten om, hopelijk snel, onze vrienden te kunnen uitnodigen om hier samen van te genieten in de tuin”, vertelt winnaar Jo Bouvin uit Sint-Truiden.

SCHITTERENDE SCANACTIE

Voor Shop & The City Sint-Truiden is dit de tweede winnaar van de nieuwe winactie, de Schitterende Scanactie. “We zijn blij dat we weer iemand gelukkig kunnen maken met een door hen uitgekozen superprijs! Eerst hadden we Josiane wiens wasmachine het begeven had, nu winnaar Jo die plaats heeft voor een grotere BBQ na een verhuis… Geweldig!”, aldus Shop & The City Sint-Truiden.

“Dit is de meerwaarde van deze nieuwe scanactie van Shop & The City. Mensen blij maken met prijzen die er voor hen op dat moment het meest toedoen! Ook met de Shop & The City cadeaucheques maken we dagelijks loyale scanners gelukkig. Scannen met de Shop & The City kaart blijft de boodschap”, concludeert Schepen van Handel & Markt, Johan Mas.