Truineer Nieuws melden?

Twee sluikstorters na controle geïdentificeerd

Gisteren organiseerde onze politie een grote actie tegen sluikstorten. Bekende locaties werden gecontroleerd, intussen konden al twee daders worden geïdentificeerd. De controles en het toezicht gaan onverminderd verder.

Op maandag 22 maart 2021 organiseerde team Noord een actie sluikstort. Op het grondgebied van de politiezone werden bijna 50 specifiek gekende overlastlocaties gecontroleerd. Op 9 locaties werd een nieuwe sluikstort aangetroffen. In 2 gevallen kon een verdachte geïdentificeerd worden, die een GAS-boete zal ontvangen. Het afval wordt zo snel mogelijk opgeruimd door de gemeentelijke diensten.
Zie je iemand sluikstorten of zie je ergens een sluikstort, meld dit aan de gemeente of de politie.
👉Politie: 011-70 19 11 of pz.poltrudo@police.belgium.eu
👉Sint-Truiden: https://www.sint-truiden.be/meldingen of via de stadsapp
👉Gingelom: milieu@gingelom.be