Truineer Nieuws melden?

Terminaal zieke Andy Thonon ziet wens in vervulling gaan

De terminaal zieke Andy Thonon zag vandaag via onze bemiddeling, die van Simon en de medische begeleiders van Ambulance Wens België een laatste wens in vervulling gaan. Hij kreeg een speciale ontvangst door de club, kon van vlakbij toekijken toen de spelers opwarmden, en mocht vanuit de business seats de match Club Brugge-Antwerp in Jan Breydel volgen. Ook kreeg hij een truitje met zijn naam. Een welverdiende en gegunde topdag voor Andy. Hier enkele foto’s.

© Truineer.be

Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, zittende mensen en , met de tekst TIGER BALM TIGER BALM ၇ CLUB BRUGGE

 

Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, staande mensen, buitenshuis en stadion

Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, staande mensen en buitenshuis