Truineer Nieuws melden?

Stad op zoek naar mobiliteitsambtenaar

Onze stad is op zoek naar een mobilteitsambtenaar. “Het lokaal bestuur Sint-Truiden staat de komende jaren voor grote uitdagingen rond mobiliteit en stadsvernieuwing. Met de uitvoering van een ruim pakket aan maatregelen conform een nieuw mobiliteitsplan en een nieuw fietsbeleidsplan ambieert de stad om de verkeersstroom vlot te laten verlopen enerzijds, maar tegelijkertijd de leefbaarheid te verhogen. Vandaar de aanwerving”, luidt het.

Hiervoor zijn we op zoek naar een expert mobiliteit – niveau A1a-A2a, die instaat voor de uitvoering van het mobiliteitsbeleid van de stad. De expert mobiliteit vertaalt het beleid naar ingrepen op het terrein en leidt en ruim aantal mobiliteitsprojecten, van haalbaarheidsstudie tot oplevering.
Interesse? Bekijk dan hier de volledige vacature 👇