Truineer Nieuws melden?

Specialist in naaimachines bevindt zich in Sint-Truiden

“In deze coronatijd blijkt hoe belangrijk het is voor jong en oud om thuis op een zinvolle en creatieve manier bezig te zijn. Als Naaimachines CREAplus daartoe kan bijdragen en een naaimachine een handige tool blijkt te zijn, hoop ik velen te kunnen helpen in het ontdekken en ontplooien van hun talenten”, dat zegt specialist Bieke vanop de Tiensesteenweg in Sint-Truiden.

© Naaimachines Creaplus

Naaimachines CREAplus staat voor de verkoop van de betere naai-, borduur- en lockmachine gevolgd door initiatie en begeleiding in het gebruik ervan. Het is de bedoeling dat je meer vertrouwd geraakt met de mogelijkheden van je machine. Naast een breed gamma machines voor huishoudelijk gebruik zijn ook industriële machines te verkrijgen. Bieke is gepassioneerd in het geven van creatieve lessen en workshops waar je verschillende naaitechnieken en projecten leert.

Gelegen op de Tiensesteenweg in Sint-Truiden
Bieke staat klaar met uitleg en advies op maat over de machines en dat in een kunstzinnig kader. Je kan rekenen op de gewaardeerde gratis instructieles bij de aankoop van je machine. Luc zorgt voor de logistieke, praktische en technische ondersteuning. Je bent ook welkom als je een onderhoud of herstelling van je machine nodig hebt.

Praktisch
Naaimachines CREAplus
Tiensesteenweg 105
3800 Sint-Truiden
0468 11 82 99
https://www.naaimachines-creaplus.be/
info@naaimachines-creaplus.be

Open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13 uur tot 17 uur. Op zaterdag van 11 uur tot 16 uur.