Truineer Nieuws melden?

Schepen Jurgen Reniers over zwembad: “puntjes op de i”

Opmerkelijke post van schepen van sport Jurgen Reniers op zijn facebookpagina. Daarin zet hij inzake het zwembad enkele puntjes op de i, onder meer over het initiatief, de inbreng van de stad, het personeel en de opening.

© FB Jurgen Reniers
Even puntjes op de i.
Uiteraard is ons nieuwe sportpark geen zuiver privé initiatief. We dragen als stad elk jaar 1,8 miljoen bij om dit mogelijk te maken. 30 jaar lang! We hebben ook een verplicht aanbod opgelegd en bedongen dat scholen en zwemclubs kunnen blijven baantjes zwemmen aan 1,5 euro gemiddeld per persoon. Ook voor de andere Truienaars zullen het erg democratische prijzen blijven. Lago investeert ook mee en biedt naast ons opgelegd programma nog heel wat extra’s.
Alle peroneel kon overgaan met gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden. 10 tal collega’s deden dat ondertussen maar er zullen 40 tal mensen tewerkgesteld worden aangevuld met vele jobstudenten in het hoogseizoen.
De opening moesten we even uitstellen omdat komend weekend het geplande testweekend met aantal gezinnen niet mocht doorgaan op advies van de provinciale veiligheidscel olv de gouverneur.
Hierdoor zijn oa de veiligheidsprocedures niet getest en kan de werf volgende week niet opgeleverd worden. We hopen na de paaspauze te mogen testen en openen. Ook ik zou er graag mijn baantjes gaan trekken!!
4 tal weekjes wachten… Het wordt TOP!!
groet
Jurgen
Schepen van sport