Truineer Nieuws melden?

Primeur – Betalen met cryptos mogelijk bij Sumor par elle

SUMOR par elle gelooft in de toekomst en biedt nu haar klanten ook de mogelijkheid aan om niet enkel via de webshop maar ook in de zaak zelf aankopen te doen via cryptowallets. “Dare to think different, dare to move ahead”, klinkt het bij Sumor par elle. “De toekomst begint al elke volgende seconde en gaat snel, heel snel. Sneller dan zelfs veel (financieel) experten durfden te geloven. Van ruilhandel naar munten, naar briefjes, naar betaalkaarten, naar homebanking, naar de next step: cryptogeld. Is het einde nabij van het monopolie van de (groot)banken?”

© Sumor par elle

Kleine zelfstandige eerder uitzonder: nieuwe trend?
“Vooral voor multinationals of kleine bedrijven die veel handel drijven met het buitenland, kan bitcoin een voordelige oplossing vormen. Daarenboven zijn alle kosten die gepaard gaan met het opzetten van dit nieuw betalingssysteem miniem en blijven ze beperkt tot het aanschaffen van de nodige hardware en internetverbinding, maar in bijna alle gevallen hebben bedrijven deze al tot hun beschikking. In slechts een paar minuten kan de klant een transactie voltooien. De belangrijkste conclusie is dat het systeem enorm efficiënt en tijdsbesparend werkt en dat de transactiekosten zo goed als nihil zijn. Bovendien is bitcoin een zeer liquide middel aangezien elke munteenheid tegen bitcoin kan geruild worden en dit op eender welk moment. Door een extra betalingsmiddel ter beschikking te stellen van de klanten van een onderneming heeft een bedrijf een grotere kans om meer klanten te winnen en dat zonder een grote inspanning te moeten leveren.”

Zolang het accepteren van bitcoin geen riante investering vraagt, is het voor ondernemers aangeraden dit innovatieve betaalmiddel te blijven accepteren. Het trekt (nieuwe) consumenten aan en is een manier om te investeren.