Truineer Nieuws melden?

Opening bloesembad Lago uitgesteld

De opening van het nieuwe Bloesembad Lago, gepland voor vrijdag 2 april, wordt uitgesteld. Alles heeft natuurlijk te maken met de Paaspauze. Hopelijk klaart de lucht snel weer op. Want we kijken er samen met jullie hard naar uit.

De officiële opening van het LAGO Sint-Truiden Bloesembad, die gepland stond op vrijdag 2 april, wordt uitgesteld naar eind april. Gezien de huidige coronamaatregelen en de stijging van het aantal besmettingen, ook in onze regio, is het onmogelijk om een officiële corona-proof opening te organiseren. De veiligheidscel van de Stad Sint-Truiden heeft samen met het management van S&R Group beslist om de ‘paaspauze’ van vier weken te respecteren zoals de overheid heeft gevraagd.

 

Het is geen gemakkelijke beslissing want samen met heel veel mensen kijken we ernaar uit om te genieten en te sporten in dit gloednieuwe LAGO Sint-Truiden Bloesembad. We kiezen er echter voor om ons solidair op te stellen met de getroffen sectoren en werken toe naar een nieuwe datum eind april. Samen met jullie kijken we ontzettend uit naar een volledige opening van het zwembad, sport en recreatie, voor alle inwoners van Sint-Truiden en omstreken. Voor actuele informatie, blijf ons volgen via onze website en onze sociale media.