Truineer Nieuws melden?

Ook dit jaar geen normale Levensloop

Het organisatiecomité laat in samenspraak met de Stad Sint-Truiden weten dat er ook dit jaar geen normale Levensloop zal plaatsvinden. Maar dat wil niet zeggen dat er niks wordt georganiseerd. Kijk maar.

Beste Levenslopers,

Omwille van de huidige situatie omtrent Covid-19 heeft het Truiens comité, in samenspraak met stad Sint-Truiden en Stichting Tegen Kanker, besloten om ook dit jaar geen normale Levensloop te organiseren.

Wij vinden het ontzettend jammer dat we onze 10de jubileum editie weer een jaartje moeten opschuiven. Wij willen een zo veilig mogelijke omgeving creëren voor onze vechters en dat is dit jaar jammer genoeg nog niet mogelijk.

Dit wil echter niet zeggen dat wij niets gaan organiseren. Integendeel zelfs!
Dit jaar gaan wij elke maand (van april tot en met oktober) een activiteit organiseren om onze vechters te blijven steunen onder de noemer ‘actie van de maand’!

We starten op 1 april met onze brievenbus die jullie de hele maand april aan het stadhuis op de Grote Markt zullen vinden. Met dank aan Partyplan om de brievenbus te sponsoren!

Hierin kunnen jullie allemaal een briefje, kaartje, tekening of knutselwerk deponeren die wij dan later aan onze vechters zullen bezorgen of die in het ziekenhuis zal worden ophangen.
Diegene die liever een digitale creatie willen maken zoals een fotocollage of een videoboodschap kan dit sturen naar virtuelebrievenbus.levensloop@gmail.com

Hieronder vinden jullie de andere maandactiviteiten maar wij raden jullie ook aan om onze Facebookpagina nauwgezet in de gaten te houden voor verdere details ivm elke activiteit

– Mei: Goodiebags voor vechters die in behandeling zijn.
– Juni: Vechtersmenu
– Juli: Activiteit voor de teams
– Augustus: Jaarlijkse kalender
– September: Kaarsenceremonie
– Oktober: Georganiseerde wandelingen

Wij hopen jullie volgend jaar in oktober 2022 weer talrijk te mogen verwelkomen op onze 10de Levensloop, wat een groot feest zal worden

Hou jullie allemaal gezond en blijf de moed erin houden!
Samen komen we hier wel doorheen!

Levensloopse groeten
Het voltallige comité van Levensloop Sint-Truiden