Truineer Nieuws melden?

Nieuwe verschijning van ‘Den Truineer’ begin mei

Magazines, wij bij Truineer geloven er nog steeds rotsvast in. Boeiende verhalen met sprekende foto’s, een opvallend design en pakkende cover bieden een unieke beleving. Den Truineer is een magazine dat vol staat met lokale verhalen voor jong en oud. Een perfecte aanvulling op het dagelijks digitaal nieuws uit Sint-Truiden en omstreken. Het magazine wordt twee keer per jaar verdeeld in de volgende gemeentes: Sint-Truiden, Gingelom, Landen, Linter, Zoutleeuw, Geetbets, Nieuwerkerken, Alken, Wellen, Borgloon en Heers op 60.000 stuks. Heb je interesse om te adverteren in het magazine? Stuur ons een mailtje via niefs@truineer.be en wij bezorgen u alle informatie!

© Atelier Radoux

Verhalen voor en van Haspengouwers
Ook in dit nummer is er aandacht voor onze streek. Het magazine valt begin mei gratis in de brievenbus. Wil je één van onze vorige magazines opnieuw lezen? Dat kan via deze link.

Pakketten op maat
Wij hebben onze standaardpakketten, maar bieden ook de mogelijkheid om een verhaal te brengen dat terugkomt op onze online kanalen. Ook als je personeel zoekt, kan Den Truineer één van de middelen zijn om instroom te genereren.

Contact
niefs@truineer.be