Truineer Nieuws melden?

Nieuw fietsafhaalpunt Fruit Valley Hof van Stayen

In het Hof van Stayen, midden de Fruitvallei, is er een nieuw fietsafhaalpunt. Reserveer je fiets vooraf en verken vanuit deze ideale uitvalsbasis al het moois en lekkers dat onze streek te bieden heeft.

May we present to you …
Nathali van ons nieuwe afhaalpunt Fruit Valley Hof van Stayen in Sint-Truiden. Zij en haar team kijken er naar uit om jullie alles te vertellen over de fruitvallei: hier geniet je van oude hoogstamboomgaarden. Maar ook de Stayenmolen, de beekvallei van de Molenbeek, de brouwerij en stokerij van Wilderen bevinden zich vlakbij. Dé ideale uitvalsbasis dus om Sint-Truiden en omstreken te verkennen op een stadsfiets (met of zonder kinderzitje), kinderfiets, tandem of e-bike. En ook een fietstas erbij?
Reserveer je fiets op onze website!
#fietsparadijslimburg #limburgfietsparadijs #fietsen #fietsverhuur #visitlimburg #hofvanstayen #visitsinttruiden