Truineer Nieuws melden?

Mooie buit toch

Tijdens zes huiszoekingen -vijf in onze zone- zijn acht personen gearresteerd. Zij worden verdacht van drughandel. Daarbij werden voertuigen, drugs, cash geld en wapens in beslag genomen.

Mededeling van de politie
Arrestaties in grootschalig onderzoek naar handel in verdovende middelen
Op donderdag 4 maart werden in het kader van een grootschalig drugsonderzoek 6 huiszoekingen uitgevoerd op het grondgebied van de politiezone Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken en 1 in politiezone Getevallei. Dit onderzoek kwam er na eerdere arrestaties eind 2020, waarbij reeds 5 kg cannabis werd in beslag genomen.
De diensten van de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken kregen hiervoor de steun van de collega’s van de Federale Politie en PZ Getevallei.
8 verdachten werden gearresteerd en er werden onder andere 3 voertuigen, drugs, verschillende wapens en cash geld in beslag genomen. Ondertussen werden 5 verdachten voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt en aangehouden.
Het onderzoek wordt verdergezet