Truineer Nieuws melden?

Kristof Delorge (35) overleden

We overnemen het overlijden van Kristof Delorge, broer van Peter Delorge, en net als zijn broer ex-speler van STVV. Kristof kende al eerder gezondheidsproblemen en moest daarvoor ook zijn carrière als voetballer stopzetten. Maar dat neemt niet weg dat zijn heengaan aankomt als een donderslag bij heldere hemel. Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kristof Delorge werd geboren op 26 februari 1986. Vorige maand werd hij dus 35. Net als zijn broer Peter trok hij zijn voetbalschoenen aan bij STVV. Daar haalde hij een paar keer de A-Ploeg. Maar dan kwamen gezondheidsproblemen boven water.  In september 2008 moest hij de  schoenen noodgedwongen aan de haak hangen. De middenvelder was het jaar daarvoor geopereerd aan een hersentumor.

Tot voor twee jaar trainde Kristof nog de U12 van STVV.

Kristof was ondanks al die tegenslagen een gast die met beide voeten in het leven stond, die kon genieten, maar die ook kon relativeren en ondanks alles zeer positief was. Hij leefde zoals hij voetbalde… op karakter. Een topkerel.

Zijn voetbalcarrière

01.2005 – 07.2006:  STVV

07.2006 – 07.2008:  Verbroedering Geel

07.2008 – 09.2008:  Dessel Sport