Heel veel ergerlijke gele paaltjes verdwijnen

Onze stad is begonnen met het opruimen van de ergerlijke gele paaltjes. Niet dat ze allemaal verdwijnen, maar het gaat toch om een 40-tal plaatsen. Hier een overzicht daarvan. de paaltjes zullen plaatsmaken voor groenvakken en boompjes.

Locaties
eerste fase
Binderveldseweg, Gelinden-Dorp, Groot-Gelmenlaan, Halingenstraat, Naamsevest, Parktstraat, Prins Albertlaan, Sint-Jansstraat en Zoutleeuwsesteenweg.
tweede fase
Bautershoven, Brandhoutstraat, Driewiligenstraat, Gorsem-Dorp, Gorsemweg, Grevensmolenweg, Groenstraat, Kapelstraat, Kerkom-Dorp, Leopold II-straat, Luikersteenweg, Metserenweg, Naamsevest, Olympialaan, Runkelen-Dorp, Slagmolenstraat en Viaductstraat.
latere fases nog concreet te bepalen
Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, staande mensen, weg en boom