Truineer Nieuws melden?

Heel veel ergerlijke gele paaltjes verdwijnen

Onze stad is begonnen met het opruimen van de ergerlijke gele paaltjes. Niet dat ze allemaal verdwijnen, maar het gaat toch om een 40-tal plaatsen. Hier een overzicht daarvan. de paaltjes zullen plaatsmaken voor groenvakken en boompjes.

Locaties
eerste fase
Binderveldseweg, Gelinden-Dorp, Groot-Gelmenlaan, Halingenstraat, Naamsevest, Parktstraat, Prins Albertlaan, Sint-Jansstraat en Zoutleeuwsesteenweg.
tweede fase
Bautershoven, Brandhoutstraat, Driewiligenstraat, Gorsem-Dorp, Gorsemweg, Grevensmolenweg, Groenstraat, Kapelstraat, Kerkom-Dorp, Leopold II-straat, Luikersteenweg, Metserenweg, Naamsevest, Olympialaan, Runkelen-Dorp, Slagmolenstraat en Viaductstraat.
latere fases nog concreet te bepalen
Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, staande mensen, weg en boom