Truineer Nieuws melden?

Gerucht uit de wereld: Freddy Davis stopt niet

Neen, Freddy Davis stopt niet met zingen. Dat maakte zijn management vandaag bekend. Sinds Freddy een nieuwe vriendin heeft draaide de geruchtenmolen immers op volle toeren. “Maar neen, Freddy heeft zijn laatste lied nog niet gezongen”, klinkt het.

Officiële mededeling van het management

Kwatongen beweren dat Freddy Davis gaat stoppen met muziek nu dat hij een vriendin heeft.

Onlangs maakte Freddy Davis bekend dat hij sinds kort een vriendin heeft, Linda Machiels. Blijkbaar zijn er nu mensen die er plezier in scheppen om te gaan rondvertellen dat Freddy gaat stoppen met muziek, dus geen optredens meer gaat doen. Dit is volledig uit de lucht gegrepen want er is geen haar op het hoofd van Freddy die eraan denkt om te gaan stoppen, hier is trouwens geen reden toe en zijn vriendin Linda staat ook voor honderd procent achter de muzikale plannen van Freddy Davis, dus hopelijk stopt deze roddel vlug. Als alles mag doorgaan zal Freddy’s eerstvolgende optreden doorgaan op 1 mei in de namiddag in De Kaasboerin te Mol-Postel. Wat er wel veranderd is, dat is de samenstelling van het bestuur van de Freddy Davis Fanclub vzw. Nadat er een paar mensen hun ontslag aangeboden hebben is sinds februari Sanne Swijsen de nieuwe voorzitter geworden. Als er mensen zijn die zich vragen stellen mogen ze steeds contact opnemen met de voorzitter via dit mailadres: sanne@freddydavis.net.