Truineer Nieuws melden?

Even voor elkaar, Andy voor altijd

Andy is 47 jaar en heeft een bewondering voor de natuur, een passie voor veldrijden en is een hevige voetbalfan van Club Brugge. Zijn grootste liefdes zijn zijn gezin en zijn trouwe viervoeter Falco. Bij zijn laatste MRI bleek dat de tumor fors was terug gegroeid. “Omdat we graag Andy zijn laatste wensen willen vervullen in samenwerking met ‘Ambulance Wens België’, hebben zijn familie en vrienden deze facebookpagina opgestart.”

© Bianca Matthijs

De lijdensweg van Andy
Op 12 september 2017 kreeg Andy een hersenbloeding waardoor hij in een rolstoel belandde en maandenlang moest revalideren in het revalidatiecentrum St-Ursula. Met alle kracht en moed zette hij door en werd weer mobiel. In december 2019 kreeg Andy na een routinecontrole de diagnose dat hij een zeer agressieve hersentumor heeft die niet meer te genezen was. De situatie was ernstig, daarom startte hij met chemotherapie om zijn leven enkele weken of maanden te verlengen. De chemo sloeg aan en er was weer een sprankeltje van hoop voor Andy.

Bij zijn laatste MRI bleek dat de tumor fors was terug gegroeid. Omdat we graag Andy zijn laatste wensen willen vervullen in samenwerking met ‘Ambulance Wens België’, hebben zijn familie en vrienden deze facebookpagina opgestart. Het is helaas niet mogelijk om een benefiet te organiseren onder de huidige corona- omstandigheden. Daarom gaan we via deze weg een wafelverkoop organiseren, zodat ook jullie een steentje kunnen bijdragen om Andy zijn laatste wensen te vervullen.

Andy, Katleen en de kinderen danken jullie alvast voor de steun!

Wil je Andy graag steunen, maar je bent niet zo’n fan van wafels? Dan kan je altijd een vrijwillige bijdrage storten op het rekeningnummer van ‘Even voor elkaar’: BE90 9734 0483 9032.

Wafels bestellen gaat via deze site: https://wafeltjesshop.be/allemaalvoorandy/informatie/