Truineer Nieuws melden?

Eenvoudige module om afspraak te maken bij Juwelier Yans

Het winkelen op afspraak is nieuw en we zullen eraan moeten wennen komende weken. Juwelier Yans gebruikt een eenvoudige module waarbij je eenvoudig een tijdslot kan reserveren. “We hebben de online module open gesteld om de komende vier weken onze klanten veilig te ontvangen”, klinkt het bij Christian Yans. “We zijn daarnaast ook flexibel bereikbaar via onze social media en telefoon. We hebben onze openingstijden ook licht aangepast en zijn aanwezig van woensdag tot en met vrijdag tussen 11 uur en 17 uur. Op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Opgelet: Voor het afhalen of inbrengen van herstellingen, of het plaatsen van nieuwe batterijen dient u geen afspraak te maken.

© Christian Yans

Lukt het online reserveren niet? Dan kan je nog altijd bellen, mailen of berichtje sturen.

Online:

Klik op deze link

Telefonisch:

  • Winkel: 011 68 23 58
  • Christian: 0495 57 03 53
  • Diane: 0495 53 05 98
  • Isabelle: 0479 31 98 46

Email:

Facebook, Messenger en Instagram: stuur een berichtje

Let op: Voor het afhalen of inbrengen van herstellingen, of het plaatsen van nieuwe batterijen dient u geen afspraak te maken.