Truineer Nieuws melden?

‘Bungenaar’ David Cleynhens opent eerste McDonalds in Sint-Truiden

Morgen opent de nieuwe, eerste McDonalds langs de N80 in Sint-Truiden. Schuin tegenover de vroegere Quick start de succeszaak en ‘local’ David Cleynhens, inwoner van Budingen, de nieuwe zaak. Hij is terecht fier: “Zo fier dat ik dit mag doen. Mijn eerste nieuwe zaak. Het team is er klaar voor om iedereen een lekkere maaltijd te serveren. Iedereen is welkom, uiteraard voorlopig enkel de take-out en drive-in. Maar straks ook binnen. So proud!” We kennen David nog als partner van de zaakvoerder A UNO op het Sint-Martenplein. David zette zich toen al heel enthousiast in voor onze stad met het handelaarsconcept Sint-Marten Cosy. Team Truineer wens hen alle succes toe!

Links op de foto
© David Cleynhens