Truineer Nieuws melden?

Boer Tibo ambassadeur van Haspengouws fruit

Afgelopen vrijdag plaatsten Truiense ondernemers Boris Lammens en Thibaut Sente hun eerste fruitautomaten. “De bedoeling is om het Haspengouwse fruit toegankelijk aan te bieden in het ganse land. In Sint-Truiden hebben we twee automaten ge├»nstalleerd aan Bakkerij Vangrootloon op de industriezone, naast de bestaande broodautomaten. De andere locaties staan in Lummen (bij Labiecyclette) en Heusden-Zolder(Frituur ’t stationneke).” Eric Vanmanshoven (man van Xandee) zorgt ervoor dat al dat lekkers vers in de automaat terecht komt. “Het is de bedoeling om Boer Tibo verder uit te breiden naar Vlaanderen en zijn dus nog op zoek naar extra locaties.”

© Boer Tibo

De locaties van de nieuwe aardbei-automaten

  • Sint-Truiden – Bakkerij Vangrootloon in de Sint-Jorisstraat – industriezone, naast de bestaande automaten
  • Lummen – Labiecyclette
  • Heusden Zolder – Frituur ’t Stationneke

Boer Tibo is op zoek naar extra locaties. Stuur een e-mail als je hen kan helpen.