Truineer Nieuws melden?

29 van de 34 appartementen in Park Coëme verkocht

De lancering van Park Coëme aan de Luikersteenweg blijkt een succes. “In slechts enkele weken tijd zijn 85% van de appartementen van Park Coëme verkocht. De vraag naar appartementen in Sint-Truiden blijft dus groot.”

© Park Coëme

Succesvol partnership
“Het succes is mede te danken aan de partners binnen Park Coëme met name Q-living & Bouwbedrijf Dethier. De goede reputatie van Dethier bij de realisatie van Park Leopold enkele jaren geleden is blijven nazinderen. Daarnaast is de mooie architectuur en het kleinschalige karakter van Park Coëme een echte voltreffer. De verkoop ging razendsnel in amper enkele weken zijn we bijna volledig uitverkocht.” Aldus een tevreden Pascal Vossius van Voluit Vastgoed, die zijn debuut als ontwikkelaar niet mist.”

Grote vraag naar appartement in Sint-Truiden
Martine Hayen van Q-Living: “De vraag naar appartementen in het centrum van de stad is groot. Dat is ook goed nieuws voor de toekomstige projecten die ontwikkeld worden in de binnenstad zoals de Tuin der Broeders. Mensen kiezen massaal voor wonen in de binnenstad in combinatie met groen en mooie architectuur. De 6% BTW regeling is ook voor vele kopers een interessante formule met een besparing van 15% op de aankoopprijs.”

Nog 5 te koop
“Toch blijven er nog 5 mooie appartementen te koop. We hebben nog 2 tweeslaapkamer appartementen met zuidwest oriëntatie. Daarnaast hebben we nog 3 éénslaapkamer appartementen in de aanbieding. Ideaal om zelf te gaan wonen of als investering om te verhuren. Door de snelle verkoop is er een garantie op kwalitatieve huurders. Ook met de bouwwerken gaan we in volle snelheid vooruit” bevestigt Kevin Dethier.

Nieuwe projectgronden gezocht
Voluit Vastgoed heeft dus duidelijk haar start niet gemist. Nu Park Coëme bijna uitverkocht is, blikt Pascal vooruit. “Dit succes is een opsteker voor Voluit Vastgoed. We zijn nu reeds in de voorbereiding van nieuwe ontwikkelingen in en rond Sint-Truiden. Daarover snel meer. Ondertussen zijn we ook nog op zoek naar interessante project locaties. Tips en voorstellen zijn altijd welkom.”