Truineer Nieuws melden?

Zomaar langs de weg in Velm…

’t Kan ons vandaag vroeg op de morgen zwaar op de maag komen te liggen, maar dit is nog ’s een wansmakelijk voorbeeld van sluiksorten, deze keer in Velm. Een zak vol dode kippen en resten van fazanten is het. Enkele inwoners van Velm zijn het beu. Lees maar.

© Katrijn Pottie

Katrijn Pottie:

Dode kippen, restanten van fazanten,…
Laten we allemaal als één dorp ervoor zorgen dat deze taferelen niet meer te zien zijn in het dorp. Een oogje in het zeil houden tijdens de dagelijkse wandeling, fietstocht,… kan veel doen!
Laten we dit vooral SAMEN doen!
Er ligt enorm veel vuil langs de straten in Velm, vreselijk! Vooral langs de ‘invalswegen’, Halingenstraat, Attenhovenstraat (tussen Velm en Attenhoven) en de Hazelarenweg, is de toestand verschrikkelijk! Beschamend gewoon! Dat de ‘mooimakers’ er de moed zouden bij verliezen kan ik me goed voorstellen. Maar eigenlijk zou die mensen hun werk gewoon overbodig moeten zijn, als iedereen eindelijk eens respect zou tonen voor de omgeving en ons dorp!
Dat is het : “Warmste Dorp” . Ik word er ook ziek van !