Truineer Nieuws melden?

Velm VV slaat furieus toe op transfermarkt en haalt ‘Arno Iniesta’

Velm VV, dat als promovendus en koploper de competitie zag stopgezet, blijft niet bij de pakken zitten en slaat hard toe op de transfermarkt. De ploeg van coach Philip Heusdens ging shoppen bij Out-Hoegaarden, VV Zepperen-Brustem en DH Jeuk. Opmerkelijk….Amaury Berghmans (31)  oftewel Arno Iniesta, ex-STVV en ex-Anderlecht, komt.

© FB Amaury/Hoegaarden

Amaury Berghmans, “Amo Iniesta”, bij eerste provincialer Out-Hoegaarden één van de smaakmakers van de kampioenenploeg van 2018, komt dichter bij huis voetballen, in Velm dus, ook omdat hij van start gaat met een nieuwe zelfstandige activiteit.  Amaury, een Truienaar, heeft trouwens ook een verleden bij onder meer Anderlecht, STVV en KVK Tienen

Bovendien haalde Velm ook ook Lennerd Chapelle en Bono Swartenbroeckx bij buur Zepperen-Brustem VV. En Arne Vanmarsenille bij DH Jeuk. Daarnaast staat het nu al vast dat iedereen van de huidige kern blijft.

Velm VV kan zich niet meer verstoppen, natuurlijk, ook al deden ze dat nog niet. De sterkte van de huidige kern kennende, aangevuld met al dat moois hierboven, doet ons besluiten dat Velm VV volgend seizoen resoluut voor de titel zal gaan. De trainer Philip Heusdens tempert…. “Eerste doel is de linkerkolom”.