Truineer Nieuws melden?

Vandenbroucke over 100.000 Belgen en hun tweede dosis: “Dat gaat vooruit”

Sinds de start van de coronacrisis volgen we de cijfers op de voet. Sinds de goedkeuring van de vaccinaties door verscheidene instanties stellen we vast dat het op andere plaatsen sneller gaat. Maar volgens minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke gaat het vooruit en is dat goed nieuws. Wel Frank Vandenbroucke. Het gaat niet vooruit. Deze uitspraak tart echter alle verbeelding en is de schaamte voorbij. Wij vragen ons al niet meer af hoe het komt dat het niet vooruit gaat. Overtuig maar eens iemand dat lopen sneller gaat dan wandelen. Sinds 28 december zijn er in 47 dagen 100.000 Belgen die twee spuiten kregen. Dat zijn er +-2100 per dag. UK doet er +500.000 per dag, Israël 150.000. “Het gaat vooruit”, volgens Frank.

© Facebook Frank Vandebroucke