Truineer Nieuws melden?

Toch carnaval! Weliswaar online, en vanuit ons kot

Geen 76ste carnavalstoet dit jaar, maar dat betekent niet dat de Orde van de Commeduur bij de pakken is blijven zitten. Op komst is een knotsgek carnavalweekend, weliswaar vanuit ons kot, en dus online. Maar ook dat zal de pret niet kunnen bederven.

Het volledige digitale carnavalsprogramma is bekend! 🎉
Aanstaande vrijdag starten we met de Gebedsviering in et plàt Sintrùins,  te volgen is vanop de Facebookpagina van de Trudo Federatie. Zo willen we alle carnavalisten die ons ontvallen zijn op een waardige manier gedenken. Diaken Ivo Dams gaat de mis voor en Christophe Elen en Noël Reynders zorgen voor lof en zang.
Zaterdagavond roepen we iedereen op om zich te verkleden en je eigen thuis op stelten te zetten met het Faat Verklieëd “van-in-òòs-kot” Bal. DJ’s Jordy, Robby Dieu en Café Confetti zorgen voor de foutste hits! Aan het werk of onderweg? Geen probleem! Deze uitzending is ook te volgen via de radiofrequenties van Trudo Fm Sint-Truidenen te bekijken via de website : http://tv.trudofm.be 🎧
Ook aan de jongste carnavalisten hebben we gedacht! Zondagnamiddag brengen we samen met Partyplan een carnavalsshow op kinderformaat. eveneens volgen via de website van Trudo Fm Sint-Truiden: http://tv.trudofm.be 🤡
Op Verloure Moondag organiseren we een “carnavalsradiomarathon” van maar liefst 11 uur vanop de middenstip van Stayen. We gaan de stad rondbellen om reacties te vragen over de toekomst van ons carnaval, maar we kijken ook terug naar het verleden. Welke impact heeft Verloren Maandag op Sint-Truiden, haar ondernemers en horeca? En wat is normaal het programma van onze carnavalisten op deze grote dag? Kortom een leuke uitzending voor en door Sintrùinse Carnavalisten. Opnieuw live te volgen via de website http://www.tv.trudofm.be en via de radiokanalen van Trudo Fm Sint-Truiden. 🎙
Maar er is nóg meer! Je kan vanaf woensdag onze nieuwste carnavalsaffiche afhalen op de dienst Toerisme Sint-Truiden
op de Grote Markt. En voor de kinderen is er een leuke kleuropdracht. Op onze website: http://www.raadvanelf.be/kleurplaat kan je een kleurplaat terugvinden die thuis af te drukken is en in te kleuren. Je ingekleurde tekening of een eigen creatie kan je vanaf woensdag 10 februari inruilen voor een leuke carnavalsbutton, ook op de dienst Toerisme Sint-Truiden op onze Grote Markt.
Hopelijk vallen onze alternatieven bij jullie in de smaak en maken jullie er samen met ons toch nog een groot feest van. Weliswaar van bij jou thuis en niet in een feesttent of zaal. Daarvoor moeten we nog een jaartje wachten 😉
Hou het veilig!
Sintruin alaaf! 💛💙