Truineer Nieuws melden?

STVV krijgt kwaliteitslabel van Pro League

STVV ontving  het Football & Community label van de Pro League. Dit label wordt toegekend aan de Pro League-clubs die zich het voorbije jaar hebben ingezet voor het organiseren van kwaliteitsvolle community activiteiten, met aandacht voor de lokale context, duurzame partnerschappen en de huidige Covid-19 situatie.

“Onze club heeft van oudsher een grote verbondenheid met de lokale gemeenschap. STVV is Haspengouw en Haspengouw is STVV. In de voorbije jaren is de betrokkenheid aan de basis jammer genoeg wat verwaterd, maar in het afgelopen anderhalf jaar hebben we met de nieuwe eigenaars positieve gesprekken gevoerd om onze community-werking op een gestructureerde en onderbouwde manier terug op niveau te brengen. Ondanks het moeilijke jaar hebben we in 2020 toch redelijk wat acties op poten gezet en op die manier ook vanuit de club bijgedragen aan hoop en positiviteit, waar uiteindelijk iedereen tijdens deze pandemie behoefte aan heeft. We zijn tevreden dat onze acties zijn opgepikt door de Pro League en dat zij mede hierdoor en op basis van ons beleidsplan voor de komende jaren aan onze club het ‘Football & Community’-label toekennen. De trofee zal een mooie plaats krijgen in onze nieuwe fanshop die weldra opent!” zegt Community Manager Sandra Bries.

De rebranding van de Pro League die In juli vorig jaar werd doorgevoerd, wordt ook doorgetrokken in de community werking en dus ook in het label. Zo maakt het Pro League + label plaats voor het  Pro League Football & Community label”. STVV is trots om dit nieuwe label in ontvangst te nemen.