Truineer Nieuws melden?

Steve De Ridder: “Eén moment van onoplettendheid”

Iedereen bij STVV was het erover eens. In de eerste twintig minuten kwamen de kanaries goed weg, daarna was er evenwicht en kon het alle kanten uit. “Dat ene moment van onoplettendheid deed ons de das om”, foeterde Steve De Ridder.

© Kevin Vanhees

“We kwamen eerst goed weg, maar maakten het Genk nadien toch moeilijk”, aldus De Ridder.”Alleen zonde dat we die enige en beslissende goal pakken  na miscommunicatie op het middenveld. Ik stond uit positie, zag het gebeuren, vroeg aan Christian (red. Brüls) om over te nemen, maar die had het niet in de gaten.”

“Zonde”, vond De Ridder nog. “Dit was een match die we graag hadden gewonnen, ook voor de supporters. Het had bij hen voor een hype kunnen zorgen, wij van onze kans hebben een kans gemist om het seizoen extra kleur te geven. Nu goed. Als je ziet vanwaar we komen, mocht dit er zijn. Ook graag rekening houden met het gegeven dat we de afgelopen weken met sterk voetbal en veel kilometers in de benen vanuit een verloren gewaande positie toch aardig zijn opgeklommen in de rangschikking. Velen hadden ons al opgegeven.”