Truineer Nieuws melden?

Schitterende Scanactie maakt kopen in Sint-Truiden nog spannender

Na het jarenlange, unieke concept van het maandelijks winnen van een auto, pakt Shop & The City uit met een nieuwe actie. Die krijgt de naam Schitterende Scanactie, waarbij er ingezet wordt op meerdere winnaars per maand. En dit nog steeds met één schitterende superprijs per maand.

Met de Shop & The City kaart maken jullie vanaf nu dagelijks kans op het winnen van een Shop & The City cadeaucheque . Deze cadeaucheques variëren tussen €50-€250. Kom meteen na het scannen te weten of jij de winnaar van de dag bent. Ben je dat niet, dan maak je nog steeds kans op de maandelijkse superprijs!

Shop & The City heeft intussen ook geïnvesteerd in een nieuwe website en huisstijl om zo haar merk weer maximaal uit te dragen. Voor de superprijzen wordt gewerkt volgens het principe van Rad Van Fortuin, waarbij de maandelijkse winnaar uitgenodigd wordt om uit één van de vele superprijzen te komen kiezen in de Schitterende prijzenetalage. De winnaar kiest dus zélf met welke superprijs hij/zij naar huis gaat.

👉🏻Ga al eens een kijkje nemen op de gloednieuwe website: www.shopandthecity.be
👉🏻Ga een kijkje nemen in de Schitterende prijzenetalage in Stapelstraat nr. 94 en kies voor welke superprijs jij zal gaan scannen!

Woordje van Philip Bronckaerts, voorzitter vzw Trudor

“De coronacrisis heeft ons nog meer doen inzien dat het altijd beter is om samen te werken en ervoor te zorgen dat Horeca, Handel & Markt er staan als één sterk front. We zijn dan ook blij dat we met onze nieuwe scanactie en de geweldige steun van ons stadsbestuur, nóg meer shoppers zowel dagelijks als maandelijks kunnen belonen. De Truiense handelaars maken we op deze manier ook warm om de klanten terug meer te laten scannen met de Shop & The City kaart en om extra in te zetten op eigen winkelacties”, vertelt Philip Bronckaerts, voorzitter vzw Trudor.

Woordje van Johan Mas, bevoegde schepen

“We onderstrepen het doorzettingsvermogen van onze Truiense handelaars, horecaondernemers en marktkramers. Ondanks de tegenslagen die onze stad het afgelopen jaar gekend heeft, zijn we altijd blijven inzetten op projecten om onze lokale economie een hart onder de riem te steken. Het doet ons als stad deugd dat de middenstand zich met dergelijke alternatieve acties blijft verenigen om zo samen uit deze coronacrisis te komen”, concludeert Johan Mas, Schepen van Middenstand en Handel.