Truineer Nieuws melden?

Parkeerkaart voor (para)medische sector: 20 euro per jaar

Werk jij in de (para)medische sector? Vraag dan je parkeerkaart aan! Ook als familiaal ondersteuner in functie van een paramedisch beroep zoals poetshulp, oppas of maaltijdbedeler kan je deze parkeerkaart aanvragen.
 
Een artikel in het infoblad, een campagne op sociale media, een brief en een video, hiermee wil de stad zo veel mogelijk mensen die werken in de medische- en paramedische sector informeren over de gelijknamige parkeerkaart die hen recht geeft op 1 uur gratis parkeren in de stadskern en 4 uur gratis parkeren rond de stadskern.
✔️
1 uur gratis parkeren in de stadskern
✔️ 4 uur gratis parkeren rond de stadskern.
⚠️ parkeer steeds reglementair en niet op voorbehouden plaatsen
⚠️ Leg de parkeerkaart met de blauwe schijf onder de voorruit van je wagen.
De parkeerkaart voor medische- en paramedische beroepen kost 20 euro per jaar en kan je aanvragen bij de parkeerwinkel na afspraak. Je hebt hiervoor je identiteitskaart, inschrijvingsbewijs van je auto en beroepsgetuigschrift nodig.
✔️ Adres: Parkeerwinkel Minderbroedersstraat 29, 3800 Sint-Truiden – T 011 87 28 82