Truineer Nieuws melden?

Hoeveslagerij Mattes op komst

Vorig jaar meldden we in primeur dat Hoeveslager Mattes uit Alken naar na Runkst ook naar Sint-Truiden komt. Intussen zijn de verbouwingswerken in het pand in de Zoutstraat van start gegaan en zal de opening niet lang meer op zich laten wachten. Een nieuwe topzaak, en dus ook een nieuwe aanwinst voor onze stad

© Philip Kevers

“Klopt”, zegt Robrecht van de hoeveslagerij. “We kochten dat pand aan met de bedoeling om er ons te vestigen.”

De leuze van de zaak: ‘gezondheid begint bij een gezonde voeding’. Robrecht: “hoevewinkel & Slagerij Mattes verkoopt vlees en andere voedingsproducten recht van bij de lokale boer. Dit met respect voor mens, dier en natuur. We streven ernaar op een volledig transparante wijze voeding te produceren en te verkopen dat gezond, lekker en betaalbaar is. Belangrijk hierbij is dat deze voeding geproduceerd is met respect voor het dierenwelzijn, de natuur en de boer(en).”

Robrecht zet drie belangrijke pijlers van het bedrijf op een rijtje

Interessante prijs voor de klant
Dankzij de eigen verwerking en de korte keten verkoop kunnen we onze lekkere en gezonde producten aanbieden tegen zeer interessante prijzen.

Eerlijke prijs voor de boer
In samenwerking met andere boeren bieden we onze producten in hoevewinkel & slagerij Mattes aan.
Door de boeren een eerlijke prijs te geven voor hun producten willen we helpen met het in stand houden van de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw.

Weet wat je eet
Wij geloven in lokaal geproduceerde, pure voedingsproducten; producten zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakverbeteraars indien mogelijk.
Voeding recht van bij de boer!

Een idee krijgen over de hoevewinkel en -slagerij, het aanbod en de manier van werken…..

LEES MEER OP DE WEBSITE

https://www.hoeveslagerijmattes.be/