Truineer Nieuws melden?

Neen, Blanc By Aytems verhuist NIET naar Stadt van Luyck

“Neen, wij verhuizen niet naar Stadt Van Luyck”. Met dat duidelijk statement maakt chef Ayt van Blanc By Aytems duidelijk dat hij, zijn familie en zijn zaak in het Bogaardenklooster in de Diesterstraat blijven. Meteen mogen de wilde verhalen en de al even wilde geruchten stoppen. Hier de volledige uitleg van Ayt.

© FB Blanc By Aytems /Ayt
“Wij verkassen met Blanc by Aytems? Weg uit het bogaardenklooster? Het zijn geruchten, alleen maar geruchten. En onterecht. Daarom dit statement.”
“Nee hoor, we blijven voorlopig lekker zitten in het bogaardenklooster. Er doen inderdaad geruchten de ronde. Zo vertellen sommigen dat we zouden overstappen naar het pand van de Stadt van Luyck in de Schepen Dejonghstraat. Laat me de verspreiders hiervan en de mensen die dit zouden geloven uit hun droom halen. Niks van aan”,  zegt chef Aytems van Blanc in de Diesterstraat.
“We vinden het altijd nog prima in het bogaardenklooster, waar we het echt wel naar onze zin hebben” vertelt de chef verder.  “Ik weet zelf niet echt waar de geruchten vandaan komen.  Ze zijn alleszins overbodig. Want we zullen op die plek onze lieve klanten keer op keer blijven verrassen met onze uitbundige thema’s. Die thema’s doen het overigens ook goed in deze bijzonder tijden, met take away.”
Wat juist nog meer een pluspunt is voor de hele culinaire ervaring op die plek, is ons hotel. Dat staat er inmiddels helemaal en wekt veel interesse op.. Wij merken dat mensen uit heel België en zelfs uit het buitenland culinair genieten heel graag willen koppelen aan een verblijf in het historische pand waarin het Monastere Saint Roch is ondergebracht.  ‘Bed and Diner’ -show noemen wij dat.  Een extra beleving voor levensgenieters. Wel, ze zijn bij ons aan het juiste adres.
Wij willen bij deze wel ook De Stadt van Luijck en zijn voormalige chef succes wensen in de opbouwende toekomst.
Aytems