Truineer Nieuws melden?

Matchday: STVV naar Bosuil voor winst

Vanavond, om 20.45 uur, geeft STVV op de Bosuil de Great Old uit Antwerpen partij. Donderdag gingen die nog op een pijnlijke manier onderuit, 3-4 thuis, tegen Glasgow Rangers. Drie dagen willen ze het één en ander rechtzetten tegen de Kanaries. Die ruiken alleszins een kans, zoals altijd onder Maes, en rekenen op hun eigen gretigheid en een gebrek aan fitheid bij de Great Old. Omkijken is geen goed idee, zelf punten pakken is de boodschap. Nog 7, rekenden wij uit. Doenbaar alleszins.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst ELO ፍ é STVV GK: STEPPE SCHMIDT VANMARSENILLE DF: MATSUBARA LAVALÉE/ CAUFRIEZ TEIXEIRA BUATU CACACE SANKHON MF: DURKIN/ DE RIDDER KONATÉ/ STEUCKERS BRULS ASAMOAH FW: SUZUKI MBOYO NAZON FILIPPOV COLIDIO SQUAD SELECTION

 

Frank Vercauteren start waarschijnlijk met deze elf. De Wolf, Seck, Le Marchand, De Laet, Buta, Verstraete, Hongla, Lukaku, Gerkens, Refaelov, Lamkel Zé