Truineer Nieuws melden?

Expo van twee ondernemers met vingerwijzing naar ontheemding en corona

Onze stad, een toonzaal, en twee kunstenaars-ondernemers die de handen in elkaar slaan. Het resulteert in een de eerste expo 2021, helemaal corona proof en echt wel de moeite waard.

De eerste coronaproof tentoonstelling van 2021 door samenwerking van twee Truiense ondernemers is een feit

Als Monique Wathion van cultuurcafe Fwajee en Kurt Hameeuw van Calinova (cv en airco installateur ) mekaar vinden komt er iets moois uit: een tentoonstelling in de toonzaal van Kurt omgetoverd tot een pop up galerie.

Van vandaag tot het einde van de coronamaatregelen kun je van een stukje cultuuur genieten in je thuisstad . Elke werkdag is de toonzaal aan de industrielaan 3160 (naast Mercedes Claes) gratis te bezoeken.

Wat is er te zien? Een aantal schilderijen die als thema ‘ontheemding ‘ hebben en dus niet los kunnen  gezien worden van deze corona tijd. De mens op zoek naar zijn thuis, het missen van een geliefde, een eerbetoon aan de hulpverleners, wat  gaan we doen als het rijk van de vrijheid aanbreekt, al deze onderwerpen komen aan bod.

Moest je graag hebben dat de kunstenaar , Etienne Jammaers, aanwezig is tijdens je bezoek volstaat een seintje op gsmnr 0499541730 en binnen 10 minuten is hij aanwezig.