Truineer Nieuws melden?

Eveline Kevers voorzitter van Bouwmaatschappij Nieuw Sint-Truiden

Eveline Kevers vervangt Jef Cleeren als voorzitter van de Bouwmaatschappij Nieuw Sint-Truiden. Jef Cleeren wordt meteen erevoorzitter. Eveline was voor het eerst kandidaat tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, voor de CD&V.

Onze sociale bouwmaatschappij werd jarenlang geleid door directeur George Feucht en voorzitter Jef Cleeren. Het was een krachtig duo die de voorbije decennia enorm geïnvesteerd hebben in de bouw en verhuring van sociale woningen in Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Gingelom.

Vandaag werd de fakkel van het voorzitterschap in de raad van bestuur van de sociale bouwmaatschappij overgedragen aan mevrouw Eveline Kevers, 38 jaar, CD&V en heel geëngageerd in het sociale leven van onze stad.  Ze heeft een bachelor maatschappelijk werk, was in het verleden coördinator van de Landelijke Kinderopvang Landen,  en begon na haar lerarenopleiding en tot op vandaag les te geven in Hasp-0 Centrum (Technicum). De afgelopen twee jaar was ze lid van het bijzonder sociaal comité in het OCMW.  Ze is als vrijwilliger ook actief binnen Kom op Tegen Kanker en Levensloop. Daarnaast is ze  voorzitter van Vrouw & Maatschappij en van het Buurtcomité Hendrik Prijslaan in Wilderen.

Samen met de nieuwe directeur Daniëlle Starren en het directiecomité van de bouwmaatschappij zal Eveline Kevers een krachtig duo vormen. Jef Cleeren werd voorgedragen als erevoorzitter van de sociale bouwmaatschappij.

De uitdagingen voor de toekomst zijn enorm. Samen met de vertegenwoordigers van Gingelom en Nieuwerkerken zal de nieuwe voorzitter de bakens voor een dynamische woonmaatschappij uitzetten.