Truineer Nieuws melden?

DAVO gastheer in ‘Dreamcar & Bike Showroom’ in Bornem

Afgelopen woensdag ging DAVO Sint-Truiden en Tongeren ‘phygital’ in Bornem in de Dreamcar&bike Showroom van BMW Belux. De nieuwste modellen werden getoond. “We kregen met het hele team zo toch het gevoel dat er een autosalon is doorgegaan en hebben enkele klanten de nieuwe modellen kunnen zien in een prachtige setting”, zegt Sven Timmermans, marketing coördinator van DAVO. “De saloncondities gelden nog tot zaterdag bij DAVO. Ons gamma is grotendeels vernieuwd en ook dit jaar verwachten we weer een offensief van nieuwe (geëlektrificeerde) modellen zoals in maart de volledig elektrische iX3, de nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio en voor onze petrolhead fans de bloedmooie M3 en M4.”

© BMW Davo Sint-Truiden

Boek een afspraak bij DAVO Sint-Truiden
“We merken tevens dat de meerderheid van de mensen de voorkeur eraan geven /geeft om een afspraak te maken. Zo kunnen onze verkoopadviseurs ook voldoende de tijd nemen voor elke klant. Het proces is heel eenvoudig, via telefoon of op de Davo.bmw.be website kunnen mensen in een aantal klikken een afspraak boeken, bij een verkoopadviseur naar keuze”, aldus een enthousiaste Sven.

Maak een afspraak via deze link.