Truineer Nieuws melden?

Christian Brüls: “We hadden het moeten afmaken”

Uitblinker bij STVV? Christian Brüls natuurlijk. De man uit de Oostkanton reeg acties en goede voorzetten aan elkaar. Maar in plaats van assists te kunnen bijschrijven in zijn statistieken, bleef ook hij met een kater van formaat achter. Balen deed hij, echt balen.

© Kevin Vanhees

“Simpele analyse”, reageerde Brüls. “We hadden het in de eerste helft kunnen en moeten afmaken. Maar daarna lopen we tegen een zondagsschot van Dompé aan, en daarna tegen een snelle goal van Bruno. Van dan af aan hebben we er nog alles aan gedaan. Maar uiteindelijk liepen we achter de feiten aan.”

Beste match van jou tot nog toe, probeerden we hem wat op te beuren. “Oké, maar wat heb ik daaraan met dit verlies”, reageerde hij. “Zuur is het, heel zuur. Maar we mogen hier niet te lang blijven stilstaan. Er wachten nog belangrijke matchen. Als  we dit voetbal blijven brengen,  zoveel kansen kunnen blijven creëeren, dan kan het niet meer misgaan.”