Truineer Nieuws melden?

Céline Malyster pakt uit met boek ‘Vrouw.Met kind.’

Céline Malyster pakt uit met het boek ‘Vrouw.Met kind.’….. over een jonge vrouw die een paar weken voor de geboorte van haar jongste zoon wordt verlaten door haar man…. Het boek komt vrijdag in de winkel, wordt uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, en kost 22 euro.

Inhoudelijk: 

Een paar weken voor de geboorte van hun eerste zoon verlaat Célestes man haar voor een jongere vrouw. Het verandert haar kijk op mannen en relaties grondig en het kost haar grote moeite om een nieuw evenwicht te vinden tussen moederschap, carrière en vrouw zijn. Toch lijkt tijd te helen en ze wordt opnieuw verliefd, op Thomas, een gehuwde man. Maandenlang duurt het spel van aantrekken en afstoten, tot Thomas voor haar kiest en zij eindelijk het gezin krijgt waarvan ze altijd al droomde. Bovendien wordt ze door de hoofdredacteur van het dagblad waarvoor ze schrijft, aangespoord om haar verhaal neer te schrijven in een boek. Het boek slaat aan en ze maakt promotie. Eindelijk lijkt het leven in zijn plooi te vallen. Totdat haar ex-man en vader van haar kind, voor het eerst in acht jaar weer opduikt. Het stabiele leven dat ze heeft opgebouwd, en dat van haar enige zoon, Oscar, wordt weer omgegooid. 

Meer dan 14% van de gezinnen zijn eenoudergezinnen, waarvan 80% moeders. Céline Malyster schreef een oprechte roman over dat thema. Ze maakt komaf met de vooroordelen waar een alleenstaande moeder mee te maken krijgt. Vrouw. Met kind is een fictieve roman, geïnspireerd op de schrijvers eigen ervaringen, maar het is vooral een verhaal waarin veel vrouwen zich zullen herkennen. 

Céline Mayster heeft een enorm liefde voor theater, speelde verschillende gastrollen in tv reeksen en is vaste presentatrice bij TV Limburg.  Daarnaast is ze consultant bij Hotel Hungaria en fiere mama van Max. 

 

‘Vrouw. Met kind.’ verschijnt op 6 februari bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,99 euro. Voor meer info: https://borgerhoff-lamberigts.be 

Technische kenmerken: 

Titel: Vrouw. Met kind. 

Verschijningsdatum: 6 februari 2021 

Auteur: Céline Malyster 

Formaat: 150 x 220 mm 

Aantal pagina’s: 295 

Afwerking: softcover 

Prijs: 22,99 euro