Truineer Nieuws melden?

Bert Breesch en Pascal Windmolders starten met Vespatours in Haspengouw

Exact 12 jaar geleden had Pascal Windmolders het idee om in Haspengouw te starten met vespaverhuur (nvdr Vesparoute). Hij startte het succesvclle Vesparoute op. “Dat was een groot succes. Het Italiaanse stijlicoon voelt zich bijzonder thuis in de kleine wegen van Haspengouw. Passie voor de streek en passie voor de Vespa hebben mij opnieuw geïnspireerd om samen met Bert Breesch opnieuw te starten met ‘Vespatours’.

© Vespatours

Passie voor Vespa’s
“Ik was 15 toe ik door de Vespa-microbe gebeten werd. Zelf rij ik nu al meer dan 35 jaar met ’n Vespa. Ik heb haar zelfs een naam gegeven; Monica Bellucci.
Het idee van “Vespatours” is simpel, men huurt bij Vespatours een Vespa. Tijdens je Vespatrip ontdek je het prachtige Haspengouw. Vespatours werkt niet alleen met verhuur van Vespa’s maar werkt samen met Vespacafé’s met verschillende formules:

– La Vita è Bella (picknick..)
– The Italian Job (bedrijfsincentives, team building)

De ‘Vespacafé’s’ zijn herkenbaar aan het daarvoor speciaal ontworpen logo. Tevens is er in ieder Vespacafé een speciale ‘Vespa-parking’ voorzien. Ook zal de focus liggen op bedrijfsincentives en team building. “De volledige Bel20 zijn hier al met de Vespa komen rijden. Een leuke en unieke ervaring en betaalbare team building in Haspengouw. Onze persoonlijke aanpak gaat van het opstellen van een offerte tot de begeleiding op de dag zelf”, aldus een enthousiaste Pascal.

Bezoek de website www.vespatours.be
Wij zijn steeds te bereiken op 0495/559507 of info@vespatours.be

Klik hier door naar de Facebookpagina Vespatours