Truineer Nieuws melden?

Zoer Gin schenkt 5000 euro aan Medi Clowns

Zoer Gin schenkt maar liefst 5000 euro aan Mediclowns. Het waren Carl Nijssens en Edu Vangrootloon die de cheque persoonlijk kwamen overhandigen voor de deur van ons Sint-Trudo Ziekenhuis.
De eerste Belgische smoelentrekkergin spoelt het ‘zure’ jaar 2020 door met een gift van 5.000 aan de Mediclowns. Toen Zoer Gin eind augustus op de markt kwam had niemand een idee of deze smaak zou aanslaan. De vraag groeit elke dag en daarom werd werk gemaakt van de verhoging van de productie.
 
“Omdat we een hart hebben voor de zorg, een positieve boodschap willen uitdragen en omdat we ook ethisch willen ondernemen schenken we een deel van de opbrengst van elke fles aan de Mediclowns.  Daarom willen we, op de laatste dag van dit ‘zure’ jaar, onze eerste gift van 5000 euro schenken aan de Mediclowns. Want, belofte maakt schuld.” zeggen Carl en Edu. ” Ook in 2021 kunnen de clowns om de steun van Zoer Gin blijven rekenen.”