Truineer Nieuws melden?

Vandereyken Fernand overleden

We vernemen het overlijden van Fernand Vandereyken (85). Velen kennen hem nog als gewezen conciërge van ‘Den Athenee’. Het team Truineer betuigt de familie zijn innige deelneming en wenst hen veel sterkte toe.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, , met de tekst hebj ons gegeven veel hebje voor betekend snel ngedreven bi onze arten even, lieve echtgenoot Leocadie DEGROOT Mark liefste van Kathleen GELDERS VANDEREYKEN Fernand Vandereyken trotse GELDERS Leocadie DEGROOT schoonbroers, schoonzussen, neven concierge Den nichten. Velm, Truiden, families VANDEREYKEN DEGROOT DEBREF DEWAEL. anuari 2021 woord huisarts Maxim Borreman goede thuisverpleging anhe Wit-Gele Kruis. Graag hadden samen met afscheid genomen Fernand, gezien uidige maatregeler mogelijk itvaartdienst.in intieme familiekring plaatshebben. Aansluitend crematie urnekelder asurne schriftelijk aaFernand Jitvaartcentrum Vanmechelen, Tiensesteenweg int-Truiden

 

 

Condoleren kan HIER