Truineer Nieuws melden?

Truiense Céline Malyster schrijft roman: ‘Vrouw. Met kind.’

Een verrassing van formaat. Creatieve duizendpoot, presentatrice en jonge onderneemster Celine Malyster heeft een boek geschreven. Dat heeft ze vandaag aangekondigd op haar Facebookprofiel.

© Celine Malyster
Lees hier de aankondiging
éWord is out! Eind januari ligt mijn debuutroman in de boekhandel.
Het is een fictief verhaal over liefde, moederschap, evenwicht zoeken, jezelf heruitvinden. De onbewuste patronen die we ons hele leven lang herhalen, moeten we eerst opmerken en dan doorbreken. Dat is de theorie. In de praktijk is het vallen, vloeken, opstaan, kin omhoog en weer doorgaan.
Het hoofdpersonage Céleste zoekt haar weg als jonge, alleenstaande mama. Een vertrekpunt waarin ik mezelf goed herken. De rest van het boek is fictie: een mengeling van beleven, observeren, uitvergroten, minimaliseren en fantaseren.
Van alles wat ik ooit deed, voelt dit of ik me in mijn meest naakte vorm opstel. Puur. Met zinnen die in mijn werkkamer tijdens de eerste lockdown en lang daarvoor zijn ontsproten. Die tijdens een rustige zomer werden herschreven. En nog eens. En nog eens. Mijn hart hield de pen vast. En het voelt zo fijn om nu eindelijk te kunnen vertellen dat ik een boek heb geschreven! (Waaaaawwwwwww)
Vanaf 29 januari in de winkels en online. Maaaaaaar je kan nu al pre-orderen bij Borgerhoff via www.borgerhoff-lamberigts.be/boeken/vrouw-met-kind.
Met de code ‘Oscar’ krijg je 10% korting”, aldus een enthousiaste Céline Malyster.