Truineer Nieuws melden?

Tijdelijk bezoekverbod in Sint-Trudo Ziekenhuis

Er is tijdelijk geen bezoek meer toegelaten in ons ziekenhuis. Materniteit en pediatrie vormen wel een uitzondering op de regel. De situatie wordt van dag tot dag opgevolgd en via de gepaste kanalen gecommuniceerd.

Voor de veiligheid van onze patiënten, hun familie én onze medewerkers zijn we genoodzaakt het bezoek tijdelijk niet meer toe te laten tot het ziekenhuis. Er zijn uitzonderingen op dit bezoekverbod van kracht voor o.a. materniteit en pediatrie. Zie www.sint-trudo.be/bezoek.
💚We beseffen dat deze maatregel niet makkelijk is en rekenen dan ook op jouw begrip. De huidige situatie in ons ziekenhuis wordt op de voet gevolgd en zodra dit kan wordt ook de bezoekregeling weer aangepast.
👉We houden je via onze sociale media en website: www.sint-trudo.be/bezoek op de hoogte.
Kom je op consultatie of onderzoek? Mogen we dan nogmaals oproepen om de richtlijnen voor een ziekenhuisbezoek strikt op te volgen: http://bit.ly/consultatieonderzoek.