Truineer Nieuws melden?

STVV verliest nipt van Club

STVV-CLUb Brugge draaide uit op een nipte nederlaag voor STVV: 1-2. De match, die best onderhoudend was, kan je kort samenvatten. Eerste helft voor Club, tweede helft voor STVV. Alleen scoorden de bezoekers één keer meer. Maar zoals Maes het zei…. STVV kon een gelijkspel en zelfs winst verantwoorden. Maar dan moeten de kansen wel worden afgewerkt.

© Kevin Vanhees

Peter Maes had het trouwens ook over eeen wedstrijd met twee gezichten: “In de eerste helft lag het tempo te hoog voor ons en kregen we vooral de zone Rits moeilijk bespeeld. Tijdens de rust heb ik ingegrepen met twee vervangingen. Toen zag ik weer het STVV wat ik wilde zien en zetten we Club helemaal weg. Ik heb dat trouwens nog geen enkele ploeg zien doen op die manier. Het is duidelijk dat mijn team weer stappen heeft gezet. Daar is het ons om te doen.”