Truineer Nieuws melden?

Samy Mmaee dichtbij een vertrek

Een dag nadat Samy Mmaee op instagram in conflict geraakte met de Truiense fans, bereikt ons het bericht dat hij op vertrekken staat. Gegadigden zijn het Russische Roebin Kazan en een niet nader genoemde club uit de League 1. Eerder stond hij daar in Frankrijk al in de belangstelling van Saint-Etienne.

© STTV

Samy Mmaee joeg de Truiense supporters gisteren tegen zichzelf in het harnas. Na zijn invalbeurt in Kortrijk opende de speler een vraag- en antwoordsessie met de supporters op zijn instagram. Toen een supporter daar reageerde dat de fans van Sint-Truiden het beste zijn, kreeg hij van Mmaee als reactie ‘MDR’, afkorting voor Mort De Rire. Dat schoot bij de ganse harde kern in het verkeerde keelgat. Zij willen hem weg. Intussen verontschuldigde Mmaee zich al uitgebreid. Maar of dat zal helpen is zeer de vraag. Want de supporters lustten hem al niet omdat hij vaak allesbehalve kritisch is voor zichzelf en al vaker dommere dingen postte.