Truineer Nieuws melden?

Paula Delwiche, moeder van Ludwig Vandenhove, overleden

We vernemen het overlijden van Paula Delwiche, de moeder van voormalig burgemeester en huidig gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove. Team Truineer betuigt de hele familie zijn innige deelneming en wenst allen veel sterkte toe.

Afbeelding kan het volgende bevatten: , met de tekst ALLES DOOR LIEFSTE DINGEN NOG VERDER. WORDT HETB GEHOUDEN, SCHAPEN HERDER. ) WIJ NEMEN AFSCHEID VAN MEVROUW PAULA DELWICHE ECHTGENOTE WIJLEN DE HEER MAURICE VANDENHOVE BESTUURSLID VAN SENIORENVERENIGING S-PLUS ITMELDEN 1928 OVERLEDEN LUDWIG 2021. VANDENHOVE-EVENS SONJA VANDENHOVE-SC PIET BERDEN-VANDENHOVE, CHARLOTTE ANKE SERVAES- -VANDENHOVE, ESTÉE-ANJELINA, MENNO, LIEKE ANTOINE DELWICHE HAARKINDEREN HAAR NICHTEN HAAR KLEIN- KINDEREN, KLEIN- NEVEN ACHTERKLEINKINDEREN FAMILIE VANDENHOVE. ACHTERKLEINKINDEREN DE FAMILIES DELWICHE VANDENHOVE, MATHIJS BROER MET DANK AN DR. PHILIPPE VROONEN, PERSONEEL VAN VOORZORG, HAAR TROUWE BEJAARDEHELPSTER HET wZC HOME ELISABETH. AFSCHEIDSVIERINGZ ROUWADRESSEN: FABIOLALAAN 3800 SINT- KOMMANDERIJSTRAAT 3800 SINT- TRUIDEN FAMILIEKRING. CONDOLEREN: