Truineer Nieuws melden?

McDonalds Sint-Truiden zoekt shift-managers

De werken aan McDonalds Sint-Truiden gaan vooruit. Ze doen nu ook een oproep naar shift-managers. Bekijk hieronder de oproep.

© Google Maps

Shift-managers gezocht in Sint-Truiden

Voor de nieuwe nog te openen McDonald’s in St Truiden voorjaar 2021 zoeken we Shift-managers. Als Shiftmanager zal jij instaan voor het goede verloop van een shift op elk mogelijk vlak. Je kan ervan op aan dat wij je via opleidingen klaarstomen in no time!

Je gaat van bij de start aan de slag in de keuken om alles te leren over de operationele werking van het restaurant: het bereiden van onze lekkere producten, het correct opstarten en instellen van alle apparatuur, het controleren en aanvullen van de voorraden, het controleren van de leveringen, het klaarzetten van de benodigdheden voor de shift,…

Ook in de lobby word je meteen ingezet om te leren hoe best-in-class hospitality eruit ziet om klanten een geluksmomentje te bezorgen bij elk bezoek.

Uiteraard werk je tijdens jouw shiften mee aan alle mogelijke werkposten. Geen enkele werkpost in de keuken of zaal heeft dus nog geheimen voor jou! Je zorgt dat alle teamleden op de juiste werkpost staan en geeft operationele instructies waar nodig dat alle servicetijden en kwaliteits- en hygiënenormen gerespecteerd worden.

Tegelijkertijd zorg je ervoor dat alle medewerkers er alles aan doen om iedere klant een topervaring te geven. Na de shiften zorg je ervoor dat alle werkposten er weer spik en span uitzien.

Bekijk hier de volledige vacature.