Truineer Nieuws melden?

Julie Yans neemt Neuhaus in de Luikerstraat over

Julie Yans, dochter van Christian Yans en Diane Ghijsens van Juwelen Yans, neemt Neuhaus in de Luikerstraat over. Dat heeft ze vandaag op haar Facebook aangekondigd. Het is nog uitkijken naar de exacte locatie, de nieuwe naam en het assortiment. Wij wensen haar alvast heel veel succes met haar kinderdroom! Lees hieronder haar integrale tekst.

Links met papa Christian Yans en tweelingzus
© Julie Yans

Droom in vervulling
Een nieuw jaar en voor mij een volgend hoofdstuk in mijn jonge leven. De kogel is door de kerk, weldra gaat een heuse kinderdroom werkelijk in vervulling. Binnen enkele weken opent mijn eigen delicatessenzaak en mag ik de verdeling van Neuhaus pralines overnemen van Anna en Véronique. Ik hoop dat ik waardig in hun voetsporen kan treden en ben hun onmetelijk dankbaar voor het vertrouwen in mij.