Truineer Nieuws melden?

Honden Nieuwerkerken gevangen

De twee loslopende honden die rondzwierven in de buurt van De Zijp nadat ze drie Noenda’s hadden doodgebeten, zijn gevangen. Animal Rescue Service en de politie moesten daarbij zeer omzichtig tewerk gaan want de dieren vertoonden angstagressie.

Mededeling

Vanmorgen oproep ivm 2 loslopende honden aan de Zijp. Daarna kreeg ik oproep politie dat de honden agressie vertoonde en of we konden opkomen. De honden waren prive domein binnen gedrongen en 3 nandoe’s doodgebeten. Veiligheidshalve heb ik onze

Wegens angstagressie bij zicht van halsband of leiband was een vangstok echt wel nodig zodat er geen gewonde vielen. Alles goed en veilig verlopen en de honden zijn naar asiel Sint- Truiden gebracht.

Grote dank aan Matthieu en Animal Rescue Service en de Lokale Politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken

Afbeelding kan het volgende bevatten: één of meer mensen, schoenen, openlucht en natuur