Truineer Nieuws melden?

Gratis sporten op openluchtvelden Tuinwijk op zaterdag

De stad Sint-Truiden wil de inwoners graag de kans geven om zoveel mogelijk te bewegen tijdens de verstrengde Covid-19-maatregelen. Daarom kan er op zaterdagen (09u tot 16u) tot en met 31 maart 2021 gratis recreatief (niet-georganiseerd) gesport worden op de openluchtterreinen van sportcomplex Nieuw Sint-Truiden. Er zijn wel randvoorwaarden inzake veiligheid.

De stad Sint-Truiden wil de inwoners graag de kans geven om zoveel mogelijk te bewegen tijdens de verstrengde Covid-19-maatregelen. Daarom kan er op zaterdagen (09u tot 16u) tot en met 31 maart 2021 gratis recreatief (niet-georganiseerd) gesport worden op de openluchtterreinen van sportcomplex Nieuw Sint-Truiden 
Natuurlijk moet je je ten alle tijden houden aan de opgelegde maatregelen. Zo mogen personen ouder dan 12 jaar met maximaal 4 personen samen sporten en moet de onderlinge afstand gewaarborgd blijven.
Wil je graag gebruik maken van het kunstgrasveld of de atletiekpiste. Meld je dan altijd eerst aan bij de aanwezige toezichter. Hij of zij zal je, indien de omstandigheden het toelaten, toegang geven tot het gewenste sportveld. Trainingen of wedstrijden van de vaste sportclubs krijgen natuurlijk altijd voorrang.